2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi băuți în trafic. Unul dintre ei a intrat cu mașina în porțile casei unui bărbat din Caracal

- Advertisement -

Patru conducători auto s-au ales cu dosare penale, după ce, în acest sfârșit de săptămână, au săvârșit mai multe infracțiuni rutiere în trafic. Unul dintre ei era atât de băut încât a intrat cu autoturismul propriu în porțile gospodăriei unui bărbat din Caracal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați sâmbătă seară, prin apelul de urgență 112, de un bărbat de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un conducător auto a intrat cu mașina în porțile locuinței sale. La fața locului, a fost identificat un bărbat de 62 de ani, din Caracal, stabilindu-se că acesta a condus autoturismul având o concentrație alcoolică de 0,83 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, și pe strada Constructorului, din municipiul Slatina, a fost prins un tânăr de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,02 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Sâmbătă noaptea, tot la Caracal, pe strada Calea București a mai fost depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,80 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor trei șoferi s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Principală, din comuna Vişina Nouă, a fost oprit în trafic și un minor de 17 de ani, din localitate, care conducea, fără a avea permis auto, o mașină, având o concentrație alcoolică de 0,64 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți