10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a constituit Consiliul Local Slatina. Primarul Emil Moț a depus jurământul

- Advertisement -

Ședință solemnă marți, la prânz, la Casa Căsătoriilor de pe Dealul Grădiște din municipiul Slatina. S-a constituit Consiliul Local în prezența prefectului de Olt Florin Homorean și a lui Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, iar Emil Moț, primarul ales la alegerile locale din 27 septembrie, pentru al doilea mandat, a depus jurământul.

Din componența CL Slatina fac parte 21 de consilieri locali, iar la ședința de învestire în funcții au fost prezenți doar 17 din totalul de 19 câți au fost validați, în locul lui Emil Stelian Constantin Moț – Partidul Social Democrat și Liviu Dumitru Voiculescu – Partidul Național Liberal ale căror mandate au fost invalidate urmând a depune jurământul alți consilieri de pe listele de supleanți.

La depunerea jurărmântului, edilul Emil Moț pentru al doilea mandat a spus că echipa de consilieri va munci în următorii patru ani, pentru a duce mai departe proiectele începute, dar și pentru a implementa noile proiecte care vor fi supuse aprobării.

„Vreau să vă spun că vom avea patru ani de muncă, cum au fost și acești patru ani din urmă unde, alături de dumneavoastră, am făcut numai și numai lucruri bune pentru slătineni. De-acum încolo vom face la fel, muncă și lucruri bune pentru slătineni. Mi-aș dori ca indiferent de coloratura politică să luăm cele mai bune decizii și să aprobăm acele proiecte care sunt bune și să le respingem pe cele care nu sunt bune. Mi-aș dori ca în viitor să avem aceeași culoare, culoarea slătinenilor, indiferent că suntem trei formațiuni politice în Consiliul Local. Să luăm deciziile cele mai bune pentru slătineni, să ducem Slatina la următorul nivel. După cum ați văzut și până acum, Slatina evoluează. În acești patru ani, vreau, alături de slătineni, să continuăm să dezvoltăm împreună Slatina. Domnelor și domnilor consilieri vom avea patru ani de muncă, pentru că asta ne-am dorit și noi și asta și-au dorit și slătinenii. N-o să fie ușor, dar cei care au mai fost știu despre ce este vorba, ne-am ales să facem acest lucru pentru slătineni. Așa că, de acum înainte, patru ani de zile, suntem în slujba slătinenilor, a locuitorilor Slatinei, colegilor noștri, prietenilor noștri, familiilor noastre. Vă doresc mult succes”, a declarat primarul Emil Moț în urma învestirii în funcție.

Din echipa de conducere a Primăriei Slatina, pentru al doilea mandat, fac parte și viceprimarii Gigi Ernes Vîlceleanu și Claudiu Georgel Stăncioiu, cei pe care edilul Moț i-a avut alături și în ultimii patru ani.

Cine sunt consilierii locali

Șerban Gabriela, Răzvan Constantin Cazangiu, Emil Costin Popa, Georgel Claudiu Stăncioiu, Constantin Antonescu, Gigi Ernes Vîlceleanu, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Alexandru Berechet, Eufrosina Brătoi, Loredana Stroiuleasa, Ioan Alexa – Partidul Social Democrat

Marian Daniel Doagă, Ovidiu Ionuț Comănescu, Alexandru Bogdan Popistaș, Vioreln Rogojinaru, Ștefan Văduva, Romeo Eugen Costică, Laura Giura – Partidul Național Liberal

Marius Bălașa, Mihai Silviu Cîrloganu – Partidul PRO România

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți