10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tichete sociale de Crăciun pentru peste 4.000 de slătineni

- Advertisement -

S-a finalizat etapa de depunere a cererilor de către slătinenii care ar urma să primească tichetele sociale de Crăciun, respectiv zece tichete a 10 lei fiecare, iar numărul total al beneficiarilor de această dată este de peste 4.000, anunță autoritățile locale.

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, a declarat că acordarea acestor tichete sociale pentru persoanele defavorizate va continua și pe viitor, acestea fiind oferite nu doar cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, ci și de Paște.

„Acordarea de tichete sociale pentru persoanele cu handicap grav/accentuat și pensionarii al căror venit net este de până la 1.200 lei/lună este unul din cele mai importante programe din domeniul social pe care le-am inițiat în urmă cu patru ani, a cărui derulare o voi asigura și în continuare. Peste 4.000 de dosare au fost înregistrate în cea de-a noua etapă a programului, beneficiarii urmând a intra în posesia tichetelor care vor fi utilizate pentru achiziționarea de alimente, produse de curățenie și igienă dar și medicamente, pentru perioada sărbătorilor de iarnă”, a spus edilul.

Tichetele sociale ar urma să ajungă la beneficiari prin intermediul factorilor poștali.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți