15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

1,4 cazuri COVID la mia de locuitori, rata de incidență în județul Olt. 87 de infectări și un deces, în ultima zi

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat duminică 87 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, bilanțul total al îmbolnăvirilor ajungând la 4.299 în Olt, de la începutul pandemiei. Pe lângă cazurile nou confirmate, continuăm să avem bolnavi reconfirmați cu boala, în ultima zi fiind raportat și un nou deces. Statistica mai arată că rata de infectare în județ, cumulată în ultimele 14 zile, este de 1,4 cazuri de Coronavirus la 1.000 de persoane.

Potrivit datelor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 87 cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 21 de persoane reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

De asemenea, sunt și 122 de olteni care au pierdut lupta cu noul Coronavirus, de la începutul pandemiei, un ultim deces fiind comunicat duminică, de autoritățile centrale.

La sfârșitul săptămânii, în județ rata de incidență a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, este, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de 1,4 la 1.000 de persoane, situându-ne deocamdată în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți