18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

14 angajaţi ai CAS Olt, infectaţi cu noul Coronavirus

- Advertisement -

Un număr de 14 angajaţi ai Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt sunt în prezent infectaţi cu SARS-CoV-2 şi se află în izolare la domiciliu, însă activitatea instituţiei continuă atât cu publicul, cât şi în privinţa plăţilor către furnizori, potrivit directorului Sorina Oancea.

„Cu efortul întregului colectiv, în aceste condiţii, activitatea se desfăşoară fără disfuncţionalităţi. Este asigurată activitatea cu publicul, atât pentru solicitările asiguraţilor, cât şi de acordare dispozitive medicale, s-au efectuat toate plăţile către toţi furnizorii de servicii medicale în calendarul de raportare şi decontare servicii medicale, precum şi orice altă activitate specifică. La nivelul CAS Olt sunt 14 colegi în izolare la domiciliu, sub supraveghere medicală”, a spus Sorina Oancea.

În judeţul Olt au fost raportate miercuri 113 noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, printre persoanele confirmate fiind şi patru angajaţi ai spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, un salariat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, doi angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi patru cazuri la unităţi de învăţământ.

În spitalele din judeţ sunt internate 166 de persoane confirmate cu noul coronavirus, dintre care 20 la secţii ATI.

De la începutul pandemiei în judeţul Olt au fost confirmate 5.876 cazuri şi au decedat 148 de persoane cu COVID-19.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți