10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei răniți într-un accident produs între Osica de Sus și Fălcoiu. S-au răsturnat cu mașina pe câmp

- Advertisement -

Trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 42 și 50 de ani, din comuna Fălcoiu, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind victimele unui accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe Drumul Național 64, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu. Cei trei s-au răsturnat cu mașina în care se aflau pe un câmp de la marginea drumului.

A fost nevoie de intervenția paramedicilor SMURD Osica de Sus pentru a acorda îngrijiri medicale răniților.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei persoane. Pompierii au găsit autovehiculul în afara părții carosabile, iar pe cei trei bărbați în afara acestuia, conștienți. Paramedicii au asistat la locul evenimentului toate cele trei victime, ulterior acestea fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Sursa citată a arătat că șoferul, în vârstă de 42 ani, din comuna Fălcoiu, prezenta un hematom occipital, unul dintre pasageri, de 50 ani, din aceeași localitate, dureri toracice și excoriații la membrele superioare, iar cel de-al doilea pasager, în vârstă de 42 ani, tot din Fălcoiu, prezenta un traumatism cranio-facial.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului, pentru a cerceta împrejurările producerii accidentului de circulație, în urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest stabilind că acesta era într-o stare avansată de ebrietate.

„În după-amiaza zilei de sâmbătă, între localitățile Osica de Sus și Fălcoiu, din județul Olt, s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat de îndată la locul producerii accidentului, unde a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Fălcoiu, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părții carosabile. La testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul a prezentat o concentrație de 1,21 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Alți doi bărbați, pasageri ai autoturismului, au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la o unitate medicală”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis dosar penal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți