8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alimente pentru 50 de familii în dificultate din Olt, în prag de sărbători

- Advertisement -

Mai este mai puțin de o lună până la marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, respectiv Crăciunului, iar multe familii nevoiașe din județul Olt abia dacă au ce să pună pe masă. Iar pentru a le face sărbătorile de iarnă mai frumoase, reprezentanții Crucii Roșii, Carrefour România, sprijiniți de Green PC Ambalaje, s-au gândit la acestea oferindu-le „Cutia cu Bucurie” – Ai primit de la distanță câteva kilograme de speranță. Un număr de 50 de familii din județul Olt ar urma să primească, prin intermediul acestei campanii, alimente înainte de Crăciun.

Potrivit organizatorilor campaniei, fiecare „Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni, respectiv făină, mălai, ulei, orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc.

În total, la 1.300 de familii din 26 de județe ale țării, și anume Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea, va ajunge campania „Cutia cu Bucurie” în pragul sărbătorilor de iarnă.

În fiecare dintre cele 26 de județe vor fi atent pregătite 50 de „cutii cu bucurie” care vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor, mai transmit organizatorii acțiunii umanitare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți