10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal în comuna Curtișoara. O persoană a murit în urma coliziunii violente dintre două mașini

- Advertisement -

Un grav accident de circulație s-a produs, luni după-amiază, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, o femeie murind în urma coliziunii violente dintre acestea. Salvatorii au găsit-o pe acesta în afara mașinii în care se afla, într-un șanț, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, dar și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la locul evenimentului rutier, pentru a acorda primul ajutor celor implicați în acesta.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că an accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, iar la sosirea salvatorilor pasagera de 51 de ani, din comuna Slătioara, aflată într-unul dintre acestea, a fost găsită în afara autoturismului, decedată.

„Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto al celeilalte mașini, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital”, a spus reprezentantul ISU.

Și polițiștii rutieri au ajuns la fața locului, pentru a face cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, dar și pentru a fluidiza traficul, care a fost blocat în urma impactului violent dintre cele două mașini.

„La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cei doi conducători auto, un tânăr de 19 ani, din Curtișoara, și un bărbat de 53 de ani, din Slătioara, necesitând îngrijiri medicale, iar o femeie de 51 de ani, din Slătioara, pasageră într-una dintre mașini, fiind găsită decedată. Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii i-au testat pe șoferii celor două autoturisme cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză au deschis dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți