Prima zăpadă pune deja probleme pe drumurile din România, în special pe cele din Dobrogea

Se circulă cu dificultate pe drumurile din România după ce a nins în mai multe zone ale țării. Poliția anunță că problemele cele mai mari sunt în Dobrogea unde câteva porțiuni de șosea sunt acoperite de un strat subțire de zăpadă. Totuși, nu sunt drumuri închise din cauza zăpezii.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea. Ninge pe A2, între localitatea Glina, din județul Ilfov şi localitatea Borcea, din județul Călărași, iar pe alocuri s-a depus un strat subțire de zăpadă.

Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant, mai anunță Poliția. De asemenea, între Fetești și Constanța plouă, iar carosabilul este ud, existând risc de acvaplanare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române mai informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. De asemenea nu au fost instituite restricții de viteză sau de tonaj.

Sudul şi estul Munteniei şi cea mai mare parte a Dobrogei sunt sub avertizare cod galben de ninsori, care a intrat în vigoare luni dimineață. Avertizarea este valabilă până luni, la ora 20.00.

Sursa: Digi24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<