7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompieri și jandarmi olteni, avansați în grad de Ziua Națională

- Advertisement -

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a organizat miercuri, un ceremonial restrâns, adaptat contextului actual al pandemiei COVID-19, cu ocazia avansării în gradul următor a cinci pompieri olteni. Avansările au fost făcute de Ziua României, cu aceeași ocazie avansați în grad fiind și trei ofițeri și 12 subofițeri de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.

Cătălin FIRCOIU

Cu ocazia Zilei Naționale a României, au fost înaintate în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, cinci cadre militare care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu: în gradul de locotenent colonel – maiorii Liviu Bogdan Ciobanu, Gigi Nuță, în gradul de plutonier adjutant șef – plutonier adjutant Traian Dumitru, în gradul de plutonier adjutant – plutonierii majori Adina Mioara Panțucu și gheorghe Adrian Joian. „Tuturor le mulțumim pentru activitatea desfășurată și îi felicităm cu această ocazie!”, este mesajul transmis de conducerea ISU.

La nivelul Jandarmeriei Olt, de Ziua Națională, au fost avansaţi trei ofițeri – doi în gradul de colonel și unul în gradul de locotenent colonel, și doisprezece subofițeri – unul în gradul de plutonier adjutant şef, opt în gradul de plutonier adjutant şi trei subofiţeri avansaţi în gradul de plutonier major. „În contextul răspândirii la nivel național a infecțiilor respiratorii cauzate de virusul gripal COVID 19, festivitatea de avansare nu s-a desfăşurat. Conducerea  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, doreşte sa le mulţumească pentru activitatea depusă, pentru implicarea, seriozitatea şi responsabilitatea de care dau dovada zi de zi, îi felicită şi le doreşte mult succes”, se arată într-un comunicat remis de IJJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți