23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

INFORMARE

- Advertisement -

Această informare este efectuată de: Primaria Comunei Ganeasa, Judetul Olt ce intenţionează să solicite de la Sistemul de gospodarire a apelor Olt
aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii :  ’’Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, sigutanță, eficientă în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție si consum final în Comuna Ganeasa satele:Ganeasa,Oltisoru Dranovatu,Izvoru,Gradistea, județul Olt” localizat în  Comuna Ganeasa, Judetul Olt., realizarea lucrărilor :  ’’Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, sigutanță, eficientă în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție si consum final în Comuna Ganeasa satele:Ganeasa,Oltisoru Dranovatu,Izvoru,Gradistea, județul Olt”amplasate în  Comuna  Ganeasa satele Ganeasa, Oltisoru, Dranovatu, Izvoru,Gradistea.

Această investiţie este  NOUA.        

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta  NU ESTE CAZUL
următoarele ape uzate:   NU VOR REZULTA APE UZATE ce se vor evacua în NU ESTE CAZUL    după ce au fost epurate prin NU ESTE CAZUL.  
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului  Dl Razvan COSMA  TEL: 073395021, dupa data de 16.12.2020                                                                           

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți