14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile din Slatina distribuie tichetele sociale de Crăciun

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina transmite că începând de vineri, 18 decembrie, a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Crăciun, operațiunea derulându-se prin intermediul Poștei Române. Potrivit municipalității, din numărul total de 4.419 cereri depuse inițial în acest sens de persoanele vizate, respectiv cele cu handicap grav sau accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 de lei, 4.367 de persoane vor primi propriu-zis tichetele de Crăciun.

Cătălin FIRCOIU

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 28 septembrie – 23 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza Slatinei, fie prin poșta electronică, la adresa office@das-slatina.ro.

„Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei pentru un beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbracaminte și încălțăminte”, au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul a 135 de unități comerciale din urbe, lista completă a acestor unități comerciale fiind atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă poate fi consultată și online pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, la rubrica „Informații de interes public”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți