22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Nicolae Ciucă: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara pe 27 decembrie campania de vaccinare anti-COVID

- Advertisement -

Premierul interimar Nicolae Ciucă a declarat, luni dimineață la inaugurarea unui centru mobil de colectare a plasmei de la Spitalul „Gerota”, că autorităţile au făcut pregătirile necesare pentru a putea demara campania de vaccinare anti-COVID începând cu data de 27 decembrie.

„Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă”, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul interimar a participat în această dimineață la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Nicolae Ciucă i-a felicitat pe cei implicaţi în acest proiect, subliniind că iniţiativa este benefică în ansamblul măsurilor luate în lupta contra virusului SARS-CoV-2.

Pe 26 decembrie, România urmează să primească prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze de vaccin anti-COVID, care vor fi distribuite la cele 10 spitale din ţară de linia I destinate îngrijirii pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți