15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 5.000 de obiecte pirotehnice, confiscate de polițiști de la o femeie care le vindea ilegal lângă piața din Caracal

- Advertisement -

O femeie de 44 de ani, din municipiul Caracal, este cercetată penal de polițiștii olteni care au constatat că aceasta comercializa ilegal peste 5.000 de obiecte pirotehnice lângă piața din localitate.

Cătălin FIRCOIU

Infracțiunea a fost constatată, miercuri dimineața, de poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și ai Poliției municipiului Caracal, care desfășurau activități specifice în baza Planului de acțiune „Foc de artificii 2020” în localitatea Caracal.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în zona Pieței Agroalimentare Caracal a fost identificată o femeie, în vârstă de 44 ani, din localitate, care oferea spre vânzare obiecte de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice, fără a deține autorizație în acest sens. „Au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 5.139 articole cu conținut pirotehnic, de diferite mărci și dimensiuni, în greutate aproximativă de 172 de kilograme”, a spus reprezentantul IPJ.

Sursa citată mai arată că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept, faptă prevăzută de Legea 126 din 1995, republicată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți