9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de kilograme de obiecte pirotehnice, deținute ilegal, găsite în locuințele unor bărbați din Găvănești și Călui

- Advertisement -

Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Balș și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale Olt, au efectuat duminică o nouă percheziție domiciliară. De data aceasta a fost vizată locuința unui bărbat de 29 de ani, din comuna Găvănești, despre care existau informații că deține ilegal obiecte pirotehnice. Tânărul ar fi cumpărat marfa de la un bărbat de 39 de ani, din comuna Călui, iar în total oamenii legii au confiscat zeci de kilograme de articole pirotehnice.

Cătălin FIRCOIU

Forțele de ordine au acționat la Găvănești într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzută de Legea 126 din 1995, republicată.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că la locuința tânărului din Găvănești au fost identificate articole cu conținut pirotehnic, de diferite mărci și dimensiuni, în urma investigațiilor efectuate stabilindu-se faptul că materialele ar fi fost achiziționate de la un bărbat de 39 de ani, din comuna Călui, în casa căruia s-au găsit alte obiecte cu conținut pirotehnic.

În total, polițiștii au găsit 23 de kilograme obiecte cu conținut pirotehnic, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au întocmit și bărbatului de 39 de ani dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți