11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

De unde își ridică premiile câștigătorii celei de-a V-a ediții a „Galei Laureaților”

- Advertisement -

Peste câteva zile, Slatina va îmbrăca haine de sărbătoare. Pe 20 ianuarie 2021 se împlinesc 653 de ani de la prima atestare documentară, care a avut loc în anul 1368. Cu acest prilej, Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina au creat „Gala Laureaților” și au transformat-o în ultimii cinci ani într-o tradiție, care aduce un omagiu acestui eveniment important din istoria orașului nostru. Chiar și cu provocările aduse de actualul context al pandemiei de Coronavirus, inclusiv anul acesta municipalitatea de decis premierea elevilor, profesorilor, sportivilor, antrenorilor și cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Cuantumul total al premiilor care se vor acorda în cadrul ediției a V-a a evenimentului „Gala Laureaților” este de 400.000 lei, numărul câștigătorilor fiind de peste 950. Având în vedere că nu va avea loc o manifestare propriu-zisă în cadrul căreia să fie decernate distincțiile, laureații galei ridicându-și premiile în bani de la Direcția Generală Economică a Primăriei Slatina, iar în privința diplomelor acestea vor fi distribuite de reprezenții primăriei secretariatelor unităților școlare sau reprezentanților cluburilor sportive.

„Vom premia 676 de elevi, 70 de cadre didactice, 126 de sportivi, 26 de antrenori și 53 de cupluri. Dat fiind contextul pandemic, premierea laureaților se va efectua în baza unei programări ce va fi adusă acestora la cunoștință, centrele de ridicare a premiilor având următoarele locații: elevii, profesorii, sportivii și antrenorii își vor ridica premiile în bani de la casieria Direcției Generale Economice din strada Toamnei, nr. 2, diplomele fiind distribuite la secretariatele unităților de învățământ sau reprezentanților la sediul cluburilor sportive, de către personalul din cadrul Primăriei municipiului Slatina – Serviciul Cultură, Sport. Premiile de fidelitate și diplomele înrămate pentru cuplurile din municipiul Slatina care au împlinit 50 de ani de căsătorie se vor ridica de la casieria Direcției Generale Economice, din strada Toamnei, nr. 2”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți