8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senator de Olt, nemulțumit de starea precară a tronsoanelor de legătură ale Drumului Expres cu DJ 546 și 677

- Advertisement -

Tronsoanele de legătură ale Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești cu drumurile județene 546, la ieșirea din Slatina spre Brebeni, și 677, la ieșirea din Slătioara spre Piatra Olt, sunt într-o stare precară, motiv pentru care constructorul Tronsonului II a fost și amendat de mai multe ori, în ultimul an, de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Situația în care se află cele două variante de serviciu ale șoselei de mare viteză a atras atenția și unuia dintre senatorii PSD de Olt, Siminica Mirea, care dorește ca problemele apărute pe DJ 546, tronsonul Slatina – Brebeni, și DJ 677, tronsonul Slătioara – Piatra Olt, cauzate de șantierul Tronsonului II al Drumului Expres, Balș – Slatina, să fie rezolvate urgent.

Parlamentarul oltean s-a adresat marți chiar ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, pentru soluționarea problemelor create mai ales conducătorilor auto nevoiți să tranziteze aceste zone zilnic.

„Lucrările la Drumul Expres – Tronsonul 2 Slatina – Balș, aflate în derulare, produc reale inconveniente de desfășurare a traficului în anumite zone de intersecție, cu rețele rutiere existente. Semnalez ministrului problemele întâlnite la variantele de serviciu instituite pe două drumuri județene, în proximitatea localităților Slatina și Piatra Olt, cu legătură dinspre Slătioara și Brebeni. Variantele de serviciu sunt aproape impracticabile, semnalizate precar de executantul Drumului Expres. Se impune, urgent, o intervenție prin formarea unui covor asfaltic în zonă, pentru a crea siguranță și o calitate a infrastructurii pe variantele de serviciu, pe toată durata șantierului în zonele respective. (…) Siguranţa participanţilor la trafic este esenţială”, a postat senatorul Siminica Mirea pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți