Autoutilitară care ar fi fost furată din Marea Britanie, găsită în gospodăria unei femei din Bucinișu

O autoutilitară, despre care sunt informații că ar fi fost furată din străinătate, a fost găsită miercuri în gospodăria unei femei din comuna Bucinișu. În urma cercetărilor, autovehiculul ar fi fost adus în România chiar de fiul femeii, în vârstă de 34 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu miercuri cu privire la faptul că o femeie, din comuna Bucinișu, deține la domiciliu o autoutilitară, posibil sustrasă din afara țării. 

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că pentru autoutilitara respectivă există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Marea Britanie. Autovehiculul ar fi fost adus în țară de către fiul femeii, în vârstă de 34 de ani. Autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor”, a declarant Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. 

Pentru a reuși să găsească autoutilitara despre care există suspiciunea că a fost furată din străinătate, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Oamenii legii continua acum cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<