Weekend cu temperaturi de primăvară în toată țara. Prognoza meteo pentru ultima săptămână din ianuarie și luna februarie

Weekendul aduce temperaturi de primăvară în cea mai mare parte a țării, dar nu vor lipsi nici ploile.

Vremea se încălzește vineri, iar tendința se menține și sâmbătă, când temperaturile cresc în toată țara. Duminică se mai răcește un pic, însă vremea rămâne în general caldă pentru această perioadă.

Vineri, temperaturile cresc până la 15 grade în regiunile vestice. Sâmbătă va fi la fel de cald, iar în unele regiuni temperaturile pot ajunge și la 16 grade. Sunt temperaturi de lună martie, în condițiile în care această săptămână a debutat cu frig și ger.

De săptămâna viitoare temperaturile mai scad, însă se mențin peste cele normale în această perioadă. Acest val de aer foarte cald a atras după sine și precipitații, ploi slabe cantitativ în special în vestul țării – vineri și sâmbătă. De duminică revin ninsorile, mai ales în zonele montane.

Săptămâna viitoare se anunță precipiatții excendentare în toată țara, inclusiv în București.

În București, în weekend, temperaturile ajung până la 13 grade. Luni, vremea se răcește ușor, apar norii și precipitațiile moderate, dar în continuare temperaturile rămân calde pentru această perioadă din an.

Săptămâna viitoare ne așteptăm la valori mai ridicate decât normalul perioadei, dar în luna februarie se vor înregistra valori termice normale pentru această lună.

sursa: Digi24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<