19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți într-un eveniment rutier produs la Mărunței

- Advertisement -

Două persoane au ajuns la spital, luni după-amiază, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, și în care au fost implicate două autoturisme.

Victimele accidentului au fost șoferița uneia dintre cele două mașini care s-au izbit violent, dar și un adolescent care era pasager în celălalt autoturism.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier Slatina pentru efectuarea de cercetări. În urma evenimentului rutier, o femeie de 49 de ani, din comuna Coteana, în calitate de conducător auto, şi un minor de 16 ani, din comuna Mărunţei, pasager în cea de-a doua maşină, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, a declarant Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negative, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii urmează a stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea accidentului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți