3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Bărbat din Iancu Jianu, arestat după ce şi-a înjunghiat consăteanul. I-a aplicat mai multe lovituri în spate cu un cuţit de bucătărie

- Advertisement -

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Iancu Jianu, a fost arestat vineri de magistraţii Tribunalului Olt, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor după ce, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu un consătean, în vârstă de 46 de ani, l-a înjunghiat pe acesta în spate cu un cuţit de bucătărie. Inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, în urma cărora viaţa i-a fost pusă în pericol, iar în afară de acestea a lovit victima şi cu pumnii şi picioarele.

Incidentul dintre cei doi bărbaţi a avut loc în noaptea de 3 spre 4 februarie, în jurul orei 03:00, chiar în domiciliul agresorului.

„Persoana vătămată se afla în domiciliul inculpatului, unde au mâncat şi au băut împreună, împrejurare în care între aceştia a apărut un incident spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a corpului, după care l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în zona spatelui, a toracelui, provocându-i multiple leziuni care i-au pus în primejdie viaţa. Victima necesită pentru vindecare 50 – 60 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. În urma celor întâmplate, bărbatul de 46 de ani a ajuns la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

Agresorul a fost reţinut joi pentru 24 de ore, iar vineri, la propunerea procurorilor olteni, magistraţii Tribunalului Olt au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanţei de judecată nu a fost însă una definitivă şi a fost deja contestată de inculpat, care în prezent este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți