10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Personalul didactic din Olt se poate vaccina anti COVID-19 în centre din Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Drăgănești și Scornicești

- Advertisement -

Începând de joi, 25 februarie începe și în județul Olt vaccinarea împotriva noului Coronavirus a personalului didactic din unitățile de învățământ și creșe, prevăzut în etapa a II-a de imunizare. Imunizarea anti COVID-19 se va efectua în șapte centre de vaccinare fixe autorizate din municiipile Slatina, Caracal și orașele Balș, Corabia, Drăgănești Olt și Scornicești, dascălilor, care nu se vor programa pe platforma online de vaccinare și se vor înscrie pe liste, fiindu-le administrate prima doză din produsul biologic AstraZeneca sau Pfizer-BioNTech.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au transmis că vaccinarea cu Astra Zeneca se va realiza la persoane cu vârsta cuprinsă între 18 – 55 de ani și se efectuează în Centrul 2 Slatina de la fostul Colegiu Național Agricol „Carol I”, cu sediul pe strada Strehareți, numărul 150, și Centrul de vaccinare Balș, strada Nicolae Bălcescu, nr. 14, la subsolul Primăriei Balș. Totodată, personalul didactic din unitățile școlare și creșe cu vârsta de peste 55 de ani va fi imunizat cu produsul biologic Pfizer-BioNTech și se va efectua în Centrul de vaccinare 1 Slatina de la fostul Colegiu Agricol, parter, strada Strehareți, nr. 150, Centrul de vaccinare Caracal  din Clădirea Administrativă Parc, strada Aleea Bibian, nr. 1, Centrul de vaccinare Corabia de la Complexul Sportiv „San Siro”, strada Carpați, nr. 66 A, Centrul de vaccinare Scornicești de la Ambulatoriul de specialitate, bulevardul Muncii, nr. 21, și Centrul de vaccinare Drăgănești Olt de la Ambulatoriul de specialitate, strada Căpitan Drăgănescu, nr. 3.

Potrivit DSP, vaccinarea împotriva noului Coronavirus cu prima doză a cadrelor didactice se va face pe bază de liste, nefiind necesară înscrierea pe platforma online de vaccinare. Perioada de vaccinare împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 ar urma să se încheie pe 10 martie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți