4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, la Orlea. O persoană a ajuns la spital

- Advertisement -

Un bărbat de 44 de ani, din orașul Corabia, a fost grav rănit în urma unui grav accident de circulație petrecut, miercuri dimineață, pe Drumul Național 54 A, în afara comunei Orlea. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul ceții, olteanul, care era la volanul unui autoturism, angajându-se într-o depășire, și intrând în coliziune cu autocamionul care venea din sens opus, acesta fiind condus de un bărbat de 56 de ani, din localitatea doljeană Dăbuleni.

În urma coliziunii frontale, șoferul mașinii a avut nevoie de acordarea primului ajutor, fiind transportat la spital.

„Din primele date se pare că în eveniment au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule. În urma impactului dintre cele două autovehicule, o persoană, în vârstă de 44 de ani, din orașul Corabia, a fost rănită, fiind transportată la spital pentru investigații medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

După producerea accidentului, traficul rutier a fost blocat în zonă aproximativ 50 de minute, pentru a acționa cadrele medicale și pentru efectuarea de cercetări de către polițiști. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți