20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițist mort în accident de motocicletă, în fața Palatului Parlamentului. Avea 30 de ani și era originar din Caracal

- Advertisement -

Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident rutier petrecut în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism.

Nota redacției: Din păcate, omul legii care și-a pierdut viața este originar din municipiul Caracal, numele său fiind Ionuț Negrilă, fiul unui fost polițist.

„Sincere condoleanțe familiei Negrilā pentru pierdere! Am pierdut un prieten al multor caracaleni!”, este mesajul postat de Sabin Aldea, un cunoscut al tânărului, pe Grupul „Caracaleni” de pe site-ul de socializare Facebook. Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară, iar același cunoscut lasă alte două comentarii la întrebarea „Cine este și de unde?”, adresată de un internaut: „«Ionuț e caracalean mândru de-al nostru! Era la rutieră, dar în București»; «Tatăl lui a fost tot polițist în Caracal. Unii din cei mai corecți, chiar dacă mulți nu l-au plăcut pentru asta! E pensionat acum»”.

Cum s-a produs evenimentul rutier

„În jurul orei 18.56 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Libertății. Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd. Libertății dinspre bd. Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist. În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, informează Poliția Capitalei. 

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, a anunțat că în accidentul produs în fața Palatului Parlamentuluia murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

La momentul redactării acestei știri se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Traficul în zona producerii accidentului este restricționat pe parcursul efectuării cercetării la fața locului, potrivit Poliției Rutiere a Capitalei.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți