23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Dubla crimă de la Oneşti. Soţia agresorului – arestată preventiv pentru 30 de zile

- Advertisement -

Soţia autorului dublei crime din Oneşti a fost arestată preventiv, marţi, pentru 30 de zile, de magistraţii Judecătoriei Oneşti.

Aceasta este acuzată de complicitate la lipsire de libertate şi a fost reţinută de poliţişti încă de luni seara, fiind prezentată marţi cu propunere de arestare preventivă.

Decizia Judecătoriei Oneşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bacău.

Comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Bacău, că soţia agresorului l-a încurajat în permanenţă în demersul său.

„Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. (…) Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a precizat acesta.

Luni, un bărbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti şi ulterior i-a înjunghiat.

Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital. Agresorul a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi urmează să fie audiat de procurorul de caz.

Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex în urma unei executări silite.

Cei doi muncitori erau electricieni ai combinatului şi fuseseră trimişi de conducerea acestuia în vederea executării unor lucrări de renovare.

sursa: Agerpres.ro 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți