14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Eveniment rutier pe strada Crișan din Slatina. Trei mașini parcate, lovite de un autoturism care a intrat pe contrasens

- Advertisement -

Încă un eveniment rutier în care sunt implicate autovehicule parcate regulamentar a avut loc pe una dintre arterele din municipiul Slatina. După ce miercuri noaptea trei mașini au fost acroșate pe strada Cornișei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, undeva în jurul orei 23:00, alte trei vehicule care erau parcate regulamentar pe strada Crișan au fost lovite în plin de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, din Slatina.

Acesta se deplasa din direcția Spitalului Județean de Urgență Slatina spre intersecția din zona Pieții Zahana, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a izbit cele trei mașini parcate, una dintre ele fiind un taxi.

Polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina au intervenit la fața locului, iar din primele cercetări a reieșit faptul că nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă acesta a fost amendat cu 870 de lei și i-a fost și reținut permisul de conducere pentru o perioadă de două luni, pentru nerespctarea legislației privind circulația pe drumurile publice. „Conducătoruluin auto i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți