17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ofițerul Ilinca, adjunct al IPJ Olt în locul lui Mladin. Mihalache și Rădoi, împuterniciți pentru încă trei luni

- Advertisement -

Înlocuire la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând de marți, 16 martie. Comisarul șef Ionuț Nicolae Ilinca, fost șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, îl schimbă pe comisarul șef Adrian Gabriel Mladin, acesta fiind acum noul adjunct pe linia investigații criminale. Ofițerul Ilinca a fost împuternicit în funcție pentru o perioadă de trei luni, pentru aceeași perioadă de trei luni fiind împuterniciți în funcția de inspector șef, respectiv adjunct pe linie de ordine publică și rutieră, comisarii șefi Mihai Ion Mihalache și Ionică Cristinel Rădoi.

Comisarul șef Adrian Mladin a fost adjunct al Poliției Olt pentru o perioadă de șase luni, iar acum acesta se întoarce în cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ca șef de birou, după ce înainte de a fi la comanda inspectoratului a fost, pentru un an, șef al acestui serviciu.

Și cum acum este noul adjunct pe linie de investigații criminale, în locul lui Ionuț Ilinca a fost împuternicit șef la SICE Olt comisarul șef Nicu Dan, care până acum era șef birou în cadrul acestui serviciu. Comisarul șef de poliție Ilinca a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” în anul 2003, desfășurându-și întreaga activitate pe linia investigării criminalității economice. Din anul 2013 a îndeplinit funcția de șef al Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul Poliției Olt.

Celălalt adjunct, pe linie de ordine publică și rutieră, rămâne comisarul șef Cristi Rădoi, a cărui împuternicire a fost prelungită cu încă trei luni, fiind deja la comanda IPJ Olt de un an.

De asemenea, și comisarului șef Mihai Mihalache i-a fost prelungită împuternicirea de a îndeplini atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru o perioadă de trei luni, acesta fiind comandant al Poliției de nouă luni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți