9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 19 ani, din Movileni, rănită după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp căzut pe drum

- Advertisement -

O tânără de 19 ani, din comuna Movileni, a fost victima unui accident de circulație produs în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:00. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, șoferița intrând cu acesta într-un stâlp de electricitate care era căzut pe partea carosabilă.

Polițiștii din orașul Potcoava au fost cei care au intervenit la fața locului, pentru a face cercetări, aceștia fiind sesizați cu privire la producerea accidentului prin apelul de urgență 112.

„O tânără de 19 ani, din comuna Movileni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546 B, din direcția Potcoava spre Movileni, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate căzut pe carosabil. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului constatându-se că aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în cauză pentru a stabili cu exactitate modul de în care s-a petrecut evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți