2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 41 de ani, găsită moartă într-o casă din Tufeni. Locuia singură

- Advertisement -

O femeie de 41 de ani, din comuna Tufeni, a fost găsită fără suflare, marți dimineață, în propria locuință în care stătea singură. Descoperirea macabră a fost făcută de sora acesteia, stabilită în comuna Nicolae Titulescu și care venea să o viziteze periodic. Nu se știe de când femeia, care stătea fără forme legale în Tufeni și avea domiciliul în comuna Ghimpețeni, și-a pierdut viața, însă era cunoscută cu probleme medicale.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați cu privire la faptul că femeia de 41 de ani a fost găsită decedată în casă prin apelul de urgență 112, sesizarea fiind făcută de sora sa.  

„Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști criminaliști s-au deplasat de îndată la fața locului. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost observate urme de violență, cu excepția unei leziuni la nivelul ochiului drept, posibil produsă de animale. Trupul neînsuflețit al femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză a fost deschis un dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care persoana a murit.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți