18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune în lanț între patru mașini la intrarea în Caracal. Nouă persoane au necesitat acordarea primului ajutor

- Advertisement -

Nouă persoane au necesitat acordarea primului ajutor în dimineața zilei de sâmbătă, în urma unei coliziuni în lanț care s-a produs pe Drumul Național 64, la intrarea în municipiul Caracal dinspre comuna Dobrosloveni. Două autoturisme au fost implicate inițial în evenimentul rutier, însă în urma coliziunii acestea au ajuns pe contrasens și au acroșat alte două mașini.

La fața locului a fost nevoie de intervenția pompierilor Detașamentului Caracal, care au acționat cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, sprijiniți și de cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

„În accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau nouă adulți. Toate cele nouă persoane implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului și au refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În zonă au ajuns și polițiștii rutieri, iar pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii coliziunii în lanț traficul a fost blocat. Șoferul vinovat de producerea coliziunii dintre cele patru mașini implicate era în stare de ebrietate.

„În această dimineață, pe Drumul Național 64, la intrare în municipiul Caracal, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Polițiștii Serviciului Rutier sunt prezenți la fața locului, iar traficul a fost blocat pentru a efectua cercetări. În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul unuia dintre conducatorii auto a rezultat o concentrație de 0,24 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate pentru a stabili cu exactitate  împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți