33.2 C
Slatina
marți,23 iulie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina caută din nou medici pentru centrele de vaccinare împotriva COVID-19

- Advertisement -

O nouă selecție de personal medical care să-și desfășoare activitatea în centrele de vaccinare anti Coronavirus este organizată săptămâna aceasta de reprezentanții Primăriei municipiului Slatina.

Interviul pentru selecția personalului, respectiv medici care îșui exercită  se va organiza joi, 8 aprilie, cu începere de la ora 15:00, în sediul Primăriei din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 1.

În vederea participării la interviu persoanele interesate vor depune la Primăria Slatina următoarele documente: cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID -19; copia actului de identitate in termen de valabilitate, precum și copii de pe certificate de căsătorie și de naștere, acolo unde este cazul; copie de pe diploma de licență; copie de pe certificatul de medic;  copie de pe certificatul de membru al organizatiei profesionale; copia avizului anual pentru exercitarea profesiei de medic, cu viza pe anul în curs; copia asigurării de malpraxis valabilă.

„Copiile de pe actele depuse la dosar se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu original. Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până miercuri, 7 aprilie, la ora 16:30”, se arată într-un comunicat remis de autoritățile locale.

Relaţii suplimentare despre interviu se pot obţine la Compartimentul Resurse Umane, Funcții Publice, Pregătire Profesională din Primăria Slatina şi la telefoanele 0249.439.233, 0249.439.377.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți