2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Brebeni, drogat la volan. Conducea cu viteză un autoturism, iar polițiștii l-au prins după o urmărire

- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Brebeni, s-a ales cu dosar penal după ce miercuri dimineață a fost depistat în trafic conducând un autoturism deși se înainte consumase substanțe interzise.

Conducătorul auto a fost oprit de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni, care acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier și pentru prevenirea faptelor ilicite și au observat autoturismul condus în mare viteză pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni.

Oamenii legii au solicitat sprijinul jandarmilor olteni și au pornit de îndată în urmărirea acestuia, prinzându-l în scurt timp. „La scurt timp, conducătorul auto a oprit autoturismul și a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 27 de ani, din comuna Brebeni. Având în vedere comportamentul acestuia, poliţiştii l-au testat cu aparatul omologat Drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Șoferul consumase tetrahidrocanabinol și metamfetamine înainte de a urca la volanul mașinii, iar acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice. Polițiștii olteni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți