27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Hală aflată în amenajare la intrarea în comuna Valea Mare, distrusă de un incendiu puternic

- Advertisement -

Un incendiu devastator a izbucnit, joi după-amiază, la o hală aflată în amenjare la intrarea în comuna Valea Mare dinspre municipiul Slatina, pentru stingerea sa fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de pompieri.

În total, peste 20 de pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și două autospeciale pentru primă intervenție, s-au deplasat la fața locului.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că la sosirea primelor echipaje de salvatori, hala, cu suprafața de aproximativ 500 de metri pătrați, construită din panouri sandwich, însă fără a avea nimic depozitat în interior, ardea generalizat.

Pompierii au început imediat acțiunea de îndepărtare a efectelor negative.

În jurul orei 21:00, după aproximativ trei ore de intervenție continuă, incendiul a fost lichidat de pompieri. „A ars hala, cu suprafața de aproximativ 500 de meri pătrați, cu structură metalică și panouri sandwich, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind tăierea sau sudarea fără respectarea normelor de protecție”, a spus reprezentantul ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți