23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un cioban dispărut de două nopți de la o stână din Rusănești, căutat de polițiști

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani, care ar fi plecat de la o stână din comuna Rusănești de marți spre miercuri noaptea și nu a mai revenit este căutat de polițiștii olteni după ce șeful său a anunțat dispariția sa joi.

„În această dimineață (joi, în jurul orei 11:00 n.r.), poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Corabia au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rusănești, cu privire la faptul că Viorel Trepăduș, îngrijitor la o stână din comuna Rusănești, ar fi plecat de la locul unde își desfășura activitatea și nu a mai fost văzut. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Corabia  și cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități de căutare a persoanei dispărute. A fost solicitat sprijinul jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt și al pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Ciobanul dispărut în urmă cu două nopți prezintă următoarele semnalmente: 1,60 metri înălțime, poartă mustață și păr grizonant, presupunându-se că acesta purta la plecare o geacă neagră din piele, pantaloni de trening, cizme de cauciuc și fes negru.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți