10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Echipele CAO spală rețelele publice de alimentare cu apă din Slatina și Slătioara

- Advertisement -

Săptămâna viitoare, în perioada 19 – 22 aprilie, echipele Sediului Secundar Slatina al Companiei de Apă Olt vor efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul reședință de județ, dar și în comuna limitrofă Slătioara.

Potrivit programului de lucru, în zilele de 19 și 20 aprilie sunt spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21:30 până a doua zi dimineața, la ora 05:30, iar în zilele de 21 şi 22 aprilie 2021, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21:30 până a doua zi la ora 05:30.

Compania de Apă mai transmite că furnizarea apei potabile nu va fi oprită în timpul spălării rețelelor publice de alimentare cu apă din cele două localități. „Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune. Menționăm că aceste lucrări de spălare a rețelelor publice de alimentare cu apă, care se efectuează periodic, sunt necesare pentru îmbunătățirea calității apei furnizate și pentru eliminarea problemelor de turbiditate”, spun reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți