14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete de tratamente pentru pensionarii și asigurații din Olt, disponibile în stațiuni montane sau pe litoral

- Advertisement -

Diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 4 a acestui an este deja afișată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro. Pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ pot achiziționa peste 130 de bilete, acestea fiind disponibile atât în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA, cât și cu cele cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte.

Biletele sunt vacante în spații de cazare din stațiuni montane, dar și din stațiuni de pe litoralul Mării Negre, iar data de plecare este în perioada 8 – 12 mai.

Acestea sunt repartizate în următoarele stațiuni: Bala – unu, Buziaș – două, Căciulata – 14, Călimănești – patru, Covasna – 7, Eforie Nord – trei, Felix – opt, Govora – unu, Herculane – șapte, Mangalia – două, Olănești – 24, Pucioasa – unu, Saturn – unu, Sovata – unu, Techirghiol – două, Vatra Dornei – două. Beneficiarii biletelor la băi au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear în cele 16 zile cât este perioada unui sejur. Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 4 mai 2021, inclusiv.

„Persoanelor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu”, se arată într-un comunicat remis de Casa de Pensii Olt.

Biletele rămase disponibile se vor afișa în data de 4 mai și se vor vinde în data de 5 mai.

De asemenea, pentru această serie au rămas nealocate și sunt deja disponibile bilete de tratament în următoarele stațiuni: Amara – 12, Bala – 23, Buziaș – două, Covasna – trei, Olănești – șase, Pucioasa – cinci, saturn – unu și Tușnad – două.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți