8.1 C
Slatina
sâmbătă,11 mai,2024

Ultimele Articole

S-au răsturnat cu mașina pe câmp. Un bărbat a fost rănit și a ajuns la spital

- Advertisement -

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de joi, pe Drumul Județean 546, dinspre comuna Brebeni spre municipiul Slatina. A fost nevoie de intervenția echipajelor medicale pentru a transporta la spital un bărbat din Brebeni, pasager într-un autoturism care s-a răsturnat pe un câmp și a rămas pe plafon.

Din primele date, polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări au stabilit că mașina era condusă de un tânăr de 33 de ani, tot din comuna Brebeni, ce în urma unei depășiri efectuate în trafic nu s-a asigurat la revenirea pe banda sa de mers, a derapat, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmpul de la intrarea în localitatea Slatina.

Pasagerul din autoturism, un tânăr de 28 de ani, tot din Brebeni, a fost rănit în urma evenimentului anunțat prin apelul de urgență 112, în jurul orei 06:15, și a necesitat acordarea primului ajutor, fiind transportat la spital. Acesta, împreună cu conducătorul auto se duceau la serviciu în momentul producerii accidentului, lucrând într-una dintre societățile de pe platforma industrială a Slatinei.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin Serviciul 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, pe raza municipiului Slatina. Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, unde a fost găsit un singur autoturism avariat, un bărbat de 28 de ani, din comuna Brebeni, pasager dreapta faţă fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din comuna Brebeni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii desfășoară în continuare activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți