7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic îngreunat pe DN 64 la Pleșoiu. Se execută lucrări de întreținere la podul peste Beica, pe o perioadă de șase luni

- Advertisement -

Se circulă cu dificultate pe Drumul Național 64, pentru jumătate de an, după ce în comuna Pleșoiu au fost începute lucrări de întreținere a podului rutier de peste pârâul Beica.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române, din cauza lucrărilor efectuate la pod, pe sensul de mers comuna Găneasa spre municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, se va circula alternativ, semaforizat.  

„Pe DN 64 Caracal – Râmnicu Vâlcea, între kilometrul 41+000 metri și kilometrul 41+200 metri, în comuna Pleșoiu, se execută lucrări de întreținere la podul de peste pârâul Beica. Din această cauză, se circulă alternativ, semaforizat, pe sensul Găneasa către Drăgășani”, informează Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române. 

Termenul de executare al lucrării efectuate la podul rutier de peste Beica, de la Pleșoiu, este de 6 luni, mai transmit reprezentanții Centrului InfoTrafic.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți