5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte peste 80 de bilete în stațiuni balneare pentru beneficiarii olteni

- Advertisement -

Diagrama de alocare a biletelor de tratament din cea de-a cincia serie a anului 2021 a fost afișată la sediul și pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro, pensionarii și asigurații sistemului public de pensii din județ având la dispoziție alte peste 80 de bilete cu destinația în stațiuni balneare de la munte, precum și de pe litoralul Mării Negre.

Mai exact, lista cuprinde 81 de bilete de tratament disponibile în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA și în hotelurile și spațiile de cazare cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an.

Biletele au data de plecare în stațiunile de la munte sau mare în perioada 24 – 27 mai, acestea fiind repartizate astfel: unul în Amara; două în Bala, 14 în Căciulata, cinci în Călimănești, opt în Covasna, cinci în Eforie Nord, șase în Felix, trei în Govora, șapte în Herculane, două în Mangalia, unul în Neptun, 25 în Olănești și două Techirghiol. Pe perioada sejurului în staţiune, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear pentru afecţiunile de care suferă. Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 17 mai 2021, inclusiv.

Beneficiarilor olteni de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeele din incinta CJP. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 18 mai și se vor vinde în data de 19 mai.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți