6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic restricționat pe DN 65 – E 574, în zona localității Valea Mare, din cauza executării unor lucrări de asfaltare

- Advertisement -

Vineri este o nouă zi în care pe Drumul Național 65 – European 574, în dreptul comunei Valea Mare, traficul rutier va fi restricționat, motivul fiind efectuarea unor lucrări de asfaltare pe sensul de mers Pitești spre municipiul Slatina.

Reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române anunță că din această cauză se va circula alternativ pe celălalt sens de mers, pentru această zi lucrările urmând să dureze până la ora 15:30.

„Pe DN 65 – E 574 Pitești – Slatina, între kilometrul 60 + 500 metri și kilometrul 62 + 000 metri, pe raza localității Valea Mare, județul Olt, se execută lucrări de asfaltare pe sensul Pitești către Slatina. Din această cauză, se circulă alternativ pe celălalt sens. Restricția va dura până la ora 15:30!”, informează Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

Sursa citată mai arată că pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării temporar instituite, circulând cu viteza adaptată condițiilor de drum.

Potrivit reprezentanților Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, lucrările care se execută sunt semnalizate corespunzător cu indicatoare rutiere specifice, iar acestea vor continua să aibă loc în perioada următoare pe porțiuni de drum până în orașul Balș, pe lângă decopertări de drum, fiind turnat și un nou strat de asfalt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți