23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Scandal la Mărunței. Un tânăr a fost bătut de un polițist și un militar

- Advertisement -

Un polițist de la Formațiunea Rutieră a Poliției orașului Drăgănești Olt și un militar au fost implicați într-un conflict spontan, în urma căruia un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Mărunței, a ajuns la spital și a necesitat îngrijiri medicale. În acest caz, colegii oamenilor legii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și este anchetat de procurori ai Parchetului Militar.

Scandalul s-a petrecut în Noaptea de Înviere, tânărul agresat suferind traumatisme în zona feței și alegându-se chiar și cu câțiva dinți sparți. După incident, acesta a ajuns acasă undeva în jurul orei 23:00, însă nu a durat prea mult până când acesta să aibă o stare de sănătate înrăutățită și să fie solicitată intervenția cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, care l-au preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.    

Polițistul și militarul, care erau în timpul lor liber, sunt din aceeași localitate cu victima.

„La data de 2 mai, în jurul orei 02:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin Serviciul Național Unic Apelul de Urgență 112 despre faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce se afla pe raza comunei Mărunţei ar fi fost agresat fizic de doi bărbați din localitate. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «lovirea sau alte violențe», urmând a fi înaintat unității de Parchet competente material”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Reprezentantul Poliției Olt a adăugat că și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți