8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alți 18 olteni pozitivi la virusul SARS-CoV-2, dar și un deces, comunicate miercuri în Olt

- Advertisement -

Județul Olt are deja 14.416 persoane diagnosticate cu noul Coronavirus de la începutul pandemiei, potrivit datelor oficiale raportate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore s-au anunțat încă 18 îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, iar autoritățile centrale au anunțat din nou persoane internate în spital cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea COVID-19, dar și un deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, în ultima zi au fost cinci persoane reconfirmate pozitiv cu virusul. 

Din totalul de 14.416 olteni diagnosticați cu SARS-CoV-2, sunt 368 care au pierdut lupta cu boala, însă majoritatea dintre acestea aveau și alte boli grave. Unul dintre decesele acestora a fost comunicat miercuri de oficialii de la Centru. 

Statisticile autorităților mai arată că incidența COVID, cumulată în ultimele 14 zile, este în Olt de 0,57 cazuri la mia de locuitori, aceasta fiind identică cu cea înregistrată ziua anterioară. Județul este în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți