10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 28 de ani, din Milcov, dispărut de zece zile de acasă. Polițiștii îl caută

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Milcov, care în urmă cu zece zile a plecat voluntar de la domiciliu și până la această dată nu s-a mai întors.

Dispariția sa a fost anunțată la Poliție după cinci zile de când acesta plecase de acasă.  

„La data de 15 mai, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana, au fost sesizați de o femeie din oraşul Drăgăneşti Olt, cu privire la faptul că, din data de 10 mai, fratele său Ionuț valentin Murgea, din comuna Milcov, judeţul Olt, în vârstă de 28 de ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Însă, familia și-a dat acordul de a face publică disparția sa abia joi, 20 mai, după alte cinci zile de când acesta plecase de la domiciliu. Semnalmentele bărbatului dispărut sunt 1,70 metri înălțime, păr șaten, ochi căprui și constituţie atletică, iar la momentul în care acesta a părăsit locuința sa era îmbrăcat în pantaloni tip blugi de culoare albastru, cămașă de culoare roșie, ochelari de soare și pălărie neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți