13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 22 de ani, din Caracal, arestat pentru furt. A fost prins în urma unei descinderi

- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Caracal, a fost arestat vineri pentru infracțiunea de furt, acesta fiind acuzat că a sustras scule și unelte din două firme caracalene. Olteanul a fost prins și reținut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Caracal care au efectuat joi o percheziţie domiciliară la locuinţa sa, din localitate.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a declarat că activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

„În fapt, tânărul este bănuit că în perioada martie – aprilie 2021 ar fi sustras scule şi unelte din două societăţi comerciale de pe raza municipiului Caracal, prejudiciul fiind de 3.000 de lei, recuperat în totalitate. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestuia”, a spus reprezentantul IPJ.

În cursul zilei de vineri, caracaleanul de 22 de ani a fost prezentat procurorilor Parchetului Caracal care au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar magistrații Judecătoriei Caracal au admis propunerea și au emis pe numele său mandat de arestare. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți