2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Reprezentant al instituției Avocatului Poporului, audiențe la sediul Prefecturii Olt

- Advertisement -

Biroul Teritorial Craiova al instituției Avocatului Poporului va relua începând de marți, 1 iunie, programul de audiențe la sediul din strada A.I. Cuza, nr. 1, orarul pentru audiențe și dispecerat fiind de luni și miercuri între orele 10:00 – 14:00, marți și joi între 12:00 și 16:00. Un reprezentant al instituției Avocatului Poporului va fi prezent spre sfârșitul lunii viitoare și la Slatina, pentru a ține audiențe, acestea urmând a avea loc la sediul Prefecturii Olt de pe bulevardul A.I. Cuza.

„Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor, în data de 29 iunie, începând cu ora 10:00, se vor acorda audiențe la sediul Prefecturii Olt. Persoanele interesate se pot înscrie la telefon/fax 0251.418.707”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Ținând cont de contextul actual al pandemiei COVID-19, pentru desfășurarea audiențele în bune condiții sunt impuse mai multe reguli ce trebuie respectate.

„Pentru acces, persoanele care solicită audiențe trebuie să respecte formalitățile prevăzute de Ordinul 874 din 2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările și completările ulterioare: purtarea măștii de protecție, triaj epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor. Ne puteți contacta folosind și celelalte mijloace de comunicare, respectiv telefon/fax 0251.418.707, e-mail avpdolj@avp.ro, corespondență poștală la adresa Craiova, strada A.I. Cuza, nr. 1, județul Dolj”, se mai precizează în comunicatul Instituției Prefectului – Județul Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți