8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sala de joacă a Secției Pediatrie a SJU Slatina, dotată cu jucării în urma unui târg de carte caritabil

- Advertisement -

Clipe frumoase și zâmbete pe chipuri astăzi, 1 iunie, pentru copiii internați pe Secția Pediatrie a Spitalului Slatina. Pentru a petrece mai frumos perioada în care sunt internați pe secție, aceștia au de acum ocazia de a se juca în sala de joacă amenajată aici, copii cu vârste între 12 și 18 ani dotând-o cu jocuri și jucării.

Adolescenții, coordonați de Irina Baciu, sunt voluntari ai Asociației Interact Club Slatina și în cadrul proiectului „Bookurie fără etichetă” au organizat un târg de carte caritabil, banii obținuți în urma acestuia fiind folosiți pentru achiziționarea de jucării, și nu doar atât, în vederea dotării sălii de joacă a secției din incinta celei mai mari unități medicale din județul Olt.

„Astăzi, 1 iunie, câțiva membri ai Asociației de Voluntariat «Interact Club» Slatina, asociație formată din copii cu vârsta între 12 și 18 ani, conduți de Irina Baciu, au donat pentru copiii mici jucării și jocuri, care să-i ajute să le treacă timpul mai repede și să uite că se află într-un loc necunoscut și străin lor. Acești copii frumoși au organizat un târg de carte în cadrul proiectului «Bookurie fără etichetă» și cu banii obținuți au cumpărat jocuri și jucării, pe care le-au oferit din toată inima. Cu toate acestea a  fost dotată sala de joacă a Secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina Le mulțumim și le urăm să aibă un viitor luminos și frumos ca sufletul lor! La mulți ani copii!”, a declarant Angela Nicolae, managerul Spitalului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți