14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Continuă proiectele la Scornicești. Sala de sport a fost reabilitată, iar la Școala „Nicolae Coculescu” se montează gazon și nocturnă

- Advertisement -

Mai multe proiecte importante pentru orașul Scornicești au fost finalizate sau sunt în curs de finalizare în această perioadă. Potrivit primarului Daniel Tudor este vorba despre terminarea unor lucrări la sala de sport, la o instituție de învățământ din urbe sunt, de asemenea, investiții, iar într-un sat se va moderniza iluminatul stradal.

S-au încheiat lucrările la sala de sport din Scornicești, iar la Școala „Nicolae Coculescu” au demarat lucrările pentru montarea de gazon și nocturnă, anunță edilul.

„(…) Am finalizat lucrările de reabilitare la sala de sport din oraș și am demarat lucrările ce țin de montarea gazonului artificial și a nocturnei din incinta Școlii Gimnaziale «Nicolae Coculescu» din Scornicești. Sunt două proiecte importante și necesare pentru tinerii din oraș și cei din localitățile componente, două obiective promise care vin să aducă normalitatea atât de mult aștetată”, a declarat Daniel Tudor.

În satul Mogoșești se va moderniza iluminatul stradal, lămpile vechi fiind înlocuite cu lămpi de tip LED.

„În satul Mogoșești urmează a fi modernizat iluminatul stradal, prin înlocuirea lămpilor vechi cu cele noi, de tip LED, moderne, economice și mult mai eficiente. Cu implicare și determinare din partea noastră, cu încredere și răbdare din partea dumneavoastră, putem face tot ceea ce ne-am propus, putem reda Scorniceștiului imaginea unui oraș puternic, curat și dezvoltat”, a adăugat primarul localității.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți