10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Beneficiarii din județ au la dispoziție peste o sută de bilete în stațiuni balneare

- Advertisement -

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat deja la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din cea de-a șaptea serie a anului 2021. Sunt peste o sută de bilete disponibile în stațiuni balneare de la munte și de la mare pentru beneficiari, respectiv pensionari și asigurați ai sistemului public de pensii din județ, cele mai multe fiind în stațiunea Băile Olănești – 27.

Mai exact, lista cuprinde 103 de bilete la băi în unitățile hoteliere ale societății TBRCM SA și din spațiile de cazare cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte anul acesta.

Biletele de tratament au data de plecare în stațiune în perioada 25 – 28 iunie și sunt repartizate astfel: cinci în Amara, două în Bala, două în Buziaș, 11 în Căciulata, patru în Călimănești, șase în Covasna, nouă în Eforie Nord, șase în Felix, șase în Govora, 12 în Herculane, două în Neptun, 27 în Olănești, patru în Pucioasa, cinci în Saturn și două în Techirghiol. În perioada sejurului, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

„Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 16 iunie, inclusiv. beneficiarilor de pe diagramă care nu ridică biletele de tratament le vor fi anulate alocările, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusă și se prezintă la ghișeu”, se arată într-un comunicat remis de Casa de Pensii.

Sursa citată mai arată că biletele la băi rămase disponibile se vor afișa în data de 18 iunie și se vor vinde în data de 23 iunie 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți