17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Percheziții la Ocolul Silvic din Vulturești, într-un dosar de evaziune fiscală cu lemne

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Olt au efectuat, joi dimineața, 32 de descinderi la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti.

În județul Olt a avut loc una dintre aceste percheziții, la sediul Ocolului Silvic din comuna Vulturești, activitățile desfășurându-se într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală cu lemne.

„Din cercetări a reieșit faptul că două persoane fizice, din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt (Vulturești n.r.), pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma descinderilor s-au ridicat mai multe documente, iar cinci persoane, toate din judeţul Argeş, au fost conduse la sediul Poliţiei Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

La percheziții au participat si polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice din judeţele Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptători de la serviciile pentru acţiuni speciale din Olt şi Argeş.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți