10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Liviu Voiculescu, despre candidatul PNL de la Deveselu: „Un om onest, responsabil și aplecat asupra nevoilor comunității”

- Advertisement -

Mai sunt doar două săptămâni până la alegerile locale parțiale pentru funcția de primar care vor avea loc în comuna olteană Deveselu, iar de sâmbătă dimineața a început campania electorală pentru acest scrutin. Marius Iulian Aliman este candidatul Partidului Național Liberal Olt la Primăria Deveselu, iar acesta are toată susținerea colegilor liberali din județ care vor ca acesta să ducă mai departe proiectele începute de tatăl său, Ion Aliman, fost primar, care la doar câteva zile înainte de alegerile locale din septembrie, când a candidat din partea Partidului Social Democrat, a fost răpus de virusul COVID-19.

Sâmbătă, liberalii olteni, în frunte cu Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, au fost în campanie electorală la Deveselu, susținând astfel și candidatul lor la fotoliul de primar. Liderul PNL spune despre Marius Aliman că este un om onest, responsabil și aplecat asupra nevoilor comunității, singurul care poate duce mai departe proiectele de dezvoltare ale localității.

„Fiecare om este o ființă unică și are o valoare inestimabilă. Iar primarul ales de ei trebuie să fie un garant al drepturilor și libertăților tuturor cetățenilor pe care îi reprezintă. Prin urmare, fiecare cetățean trebuie tratat cu respect și demnitate indiferent de gen, poziție socială, apartenență politică sau convingeri religioase. Un viitor prosper al oricărei comunități poate fi zidit pe temelia moralei creștine, responsabilitatea fiecărui cetățean, respectul reciproc și, mai ales, pe implicarea, dedicarea și preocuparea edililor pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează. Știu cu siguranță că Marius Aliman, urmașul de sânge al celui mai capabil primar al Deveselului, este un om onest, responsabil și aplecat asupra nevoilor comunității în mijlocul căreia trăiește, singurul care poate duce mai departe proiectele de dezvoltare ale acestei localități. Este motivul pentru care, alături de o echipă unită, energică și optimistă, am pornit alături de el în campania electorală pentru alegerea sa ca primar al Deveselului. Poate fi unul dintre cei mai capabili primari liberali și merită șansa de a pune în practică învățăturile și experiența moștenite de la părintele său”, a declarat Liviu Voiculescu.

În afară de liberalul Marius Aliman, în cursa pentru alegerile parțiale de la Primăria Deveselu au mai intrat candidații din partea Partidul Social Democrat (PSD) – Nicolae Dobre, actual viceprimar și cel care îndeplinește în prezent și atribuțiile de primar, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) – Gabriel Branişte, Partidul Mişcarea Populară (PMP) – Marius Sorin Ana, Uniunea Salvaţi România (USR) – Luminița Cepan, Partidul Neamul Românesc (PNR) – Constanţa Mirela Motrici și independentul Dorel Gorcea.

Începută în data de 12 iunie, la ora 07:00, campania electorală pentru alegerile de duminică, 27 iunie, se va încheia cu o zi înainte, pe 26 iunie, la ora 07:00. Peste două săptămâni sunt așteptați la urne aproape 2.600 de alegători, trei secții de votare fiind deschise în Deveselu.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți